نکات کلیدی و مهم در باب انحلال شرکت های سهامی و غیرسهامی
نکات کلیدی و مهم در باب انحلال شرکت های سهامی و غیرسهامی
نوعی از شرکت های تجاری وجود داره که به دلیل ترکیب سرمایه از یک طرف و اهمیت شخصیت برخی از شرکا از طرف دیگر به نام شرکت های مختلط نامگذاری شدن. در این شرکت ها ترکیبی از ویژگی های شرکت های سرمایه (مثل شرکت سهامی عام و خاص که در آن شخصیت شرکا مد نظر نیست و ملاک سهام است) و شرکت های اشخاص (مثل شرکت تضامنی که در آن شخصیت شرکا اهمیت زیادی داره) دیده میشه. در ادامه به بررسی دقیق انحلال شرکت های سهامی و غیرسهامی می پردازیم.
در این نوع شرکتها هم شرکای ضامن که حرفه، صنعت، شایستگی و استعداد خود را در شرکت گذاشتن، وجود داره و هم شرکایی که برای استفاده از خدمات شرکای ضامن، سرمایه لازم را در اختیار آنها قرار دادن، وجود داره.
این شرکت ها شرکت های کار و سرمایه هستند. شرکت های مختلط در قانون تجارت به دو نوع مختلط سهامی و غیر سهامی تقسیم میشن. در این نوشتار که در بخش مطالب حقوق مؤسسه حقوقی دادفران اترس قرار داره، شما را با تعریف و مواردی که منجر به انحلال شرکت های سهامی و غیرسهامی میشه، آشنا میکنیم.
شرکت مختلط غیرسهامی
شرکت مختلط غیر سهامی همانطور که از عنوانش پیداست، شرکتیه که بدون انتشار سهام برای فعالیت تجاری با اسم مخصوصی، بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند نفر شریک با مسئولیت محدود تشکیل می شه. شرکای ضامن مسئول کلیه قروضی هستن که شرکت از تادیه اش ناتوانه. در مقابل شریک با مسئولیت، مسئولیتش فقط تا میزان سرمایه ایست که در شرکت گذاشته یا باید بزاره.
نکته ی مهم : در اسم شرکت مختلط غیر سهامی باید عبارت شرکت مختلط و لااقل اسم یکی از شرکای ضامن قید بشه.